Lütfen bekleyiniz...

Lütfen bekleyiniz...

Moskova - Zhukovsky Paketi

Kesin Hareketli

Turistik vize işlemleri



Bayram dönemleri ve diğer özel dönemlerdeki seyahatlerinizi planladığınız tarihte gerçekleştirmek için vize başvurularınızı seyahat tarihinden min. 30 gün önce yapmanız gerekmektedir.

01.01.2016 tarihi itibariyle normal pasaport sahipleri vize almak zorundadır.
07/04/2016 tarihi itibariyle Yeşil pasaport ve gri pasaportlar vize almak zorundadır.

  • SSK'lı Çalışan için turistik vize başvurusunda gerekli evraklar
    Rusya Turistik vizesi evrak bilgisi

    -Enaz 8 ay geçerli süresi olan pasaport(Aslı)
    -2 adet arka fon beyaz 35*45 ölçülerinde biyometrik resim
    -Önlü arkalı T:C kimlik fotokopisi
    -Hotel ve uçak
    -Rusyada geçerli olan sağlık seyahat  siğortası8Aslı)
    -Dilekçe -İletişim bilgileriniz Ev adresi ve cep tlf numaranız Türkiyedeki İşyeri adı.adresi göreviniz ve tlf yazmanız gerekiyor.  
  • Şirket Ortağı için turistik vize başvurusunda gerekli evraklar

    Rusya Turistik vizesi evrak bilgisi

    -Enaz 8 ay geçerli süresi olan pasaport(Aslı)
    -2 adet arka fon beyaz 35*45 ölçülerinde biyometrik resim
    -Önlü arkalı T:C kimlik fotokopisi
    -Hotel ve uçak
    -Rusyada geçerli olan sağlık seyahat  siğortası8Aslı)
    -Dilekçe -İletişim bilgileriniz Ev adresi ve cep tlf numaranız Türkiyedeki İşyeri adı.adresi göreviniz ve tlf yazmanız gerekiyor.  
  • Resmi Kurum Çalışanları için turistik vize başvurusunda gerekli evraklar
    Rusya Turistik vizesi evrak bilgisi

    -Enaz 8 ay geçerli süresi olan pasaport(Aslı)
    -2 adet arka fon beyaz 35*45 ölçülerinde biyometrik resim
    -Önlü arkalı T:C kimlik fotokopisi
    -Hotel ve uçak
    -Rusyada geçerli olan sağlık seyahat  siğortası8Aslı)
    -Dilekçe -İletişim bilgileriniz Ev adresi ve cep tlf numaranız Türkiyedeki İşyeri adı.adresi göreviniz ve tlf yazmanız gerekiyor.  
     
  • Serbest Meslek Çalışanları için turistik vize başvurusunda gerekli evraklar

    Rusya Turistik vizesi evrak bilgisi

    -Enaz 8 ay geçerli süresi olan pasaport(Aslı)
    -2 adet arka fon beyaz 35*45 ölçülerinde biyometrik resim
    -Önlü arkalı T:C kimlik fotokopisi
    -Hotel ve uçak
    -Rusyada geçerli olan sağlık seyahat  siğortası8Aslı)
    -Dilekçe -İletişim bilgileriniz Ev adresi ve cep tlf numaranız Türkiyedeki İşyeri adı.adresi göreviniz ve tlf yazmanız gerekiyor.  

          





Peşin Fiyata 3 Taksit
Peşin Fiyata 6 Taksit
Peşin Fiyata 5 Taksit
Peşin Fiyata 3 Taksit
Peşin Fiyata 3 Taksit
Peşin Fiyata 3 Taksit