Lütfen bekleyiniz...

Lütfen bekleyiniz...

Berlin Paketi

Kesin Hareketli

Turistik vize işlemleri



Bayram dönemleri ve diğer özel dönemlerdeki seyahatlerinizi planladığınız tarihte gerçekleştirmek için vize başvurularınızı seyahat tarihinden min. 30 gün önce yapmanız gerekmektedir.

Almanya seyahati gündemi bulunan TC vatandaşı kimseler, bu ülkeye gerçekleştirecekleri seyahatleri öncesi Almanya vizesi almaları gerekecektir. Kısa süreli Almanya seyahati için Almanya Schengen vize başvurularında bulunulması gerekirken, uzun süreli yapılacak olan Almanya vizesi başvuruları (D tipi) için Almanya ulusal vizesine başvuru yapılmalıdır.

Almanya Konsolosluğu, Almanya Schengen vize işlemleri için Almanya Konsolosluğuna yapılan şahsi başvuruları direk olarak kabul etmemektedir. Almanya vize işlemleri üzerine çalışmalar yürüten vize başvuru merkezleri aracılığı ile Schengen vize başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.
Almanya Konsolosluğu, gerek görmesi halinde vize başvuru sahibini şahsen görüşmeye çağırabilirken yine başvuru sahibinden ek evrak talep etme hakkına da sahiptir.

Almanya Konsolosluğu, Almanya Schengen vize işlemlerinde kullanılacak olan evrakların güncel ve maksimum son 3 ay içerisinde alınmış olmasını istemektedir. Eksik, yanlış veya hatalı evraklarla gerçekleştirilen başvurular kabul edilmemektedir.

Vize işlemlerinizi şahsi yürütebileceğiniz gibi vize işlemlerinizin tüm süreçlerini Café Tur sizin adınıza yürütebilir, sizlere asistanlık hizmeti verebilir.

Vize ücreti : 125 Euro(servis bedeli dahildir)

25 EYLÜL 2014 TARİHİ İTİBARIYLE PARMAK İZİ UYGULAMASINA GEÇİLDİĞİNDEN .(ALINAN RANDEVU SAATLERİ SADECE BAŞVURU MERKEZİNE GİRİŞ SAATİDİR.MİSAFİRLERİMİZ İÇERİYE GİRDİKTEN SONRA 15 DK. İLE 1 SAAT SÜREN İŞLEM SÜRESİ OLABİLMEKTEDİR

Pasaport süreleri 10 yılı geçen pasaportları Schengen ülkeleri tarafından kabul edilmediği için, pasaport süreleri 10 yılı geçmiş yolcularımızın mutlaka pasaportlarını yenilemeleri gerekmektedir.
Almanya Başkonsolosluğu pasaportlarında son 2 yıl içerisinde alınmış en az 2 adet Schengen vizesi bulunmayan yolcuları şahsi görüşmeye çağırmaktadır!!
Turistik vizesi başvurularında Seyahat Acenteleri aracı olamamakta ve Konsolosluk yolcuları şahsi olarak görüşmeye çağırmaktadır.

Seyahat Sağlık Sigortası
Schengen ülkelerine seyahat edecek tüm konuklarımız zorunlu seyahat sigortası yaptırmalıdırlar. Seyahat sağlık sigortanızı Café aracılığıyla yaptırabilirsiniz.

Pasaport
Pasaportunuzun uzatma süresinin seyahatinizden geri dönüş zamanından sonra altı ay vakit kalması ve gerekli kadar boş vize sayfası olması gerekmektedir. Mutlaka pasaportunuzdaki imza bölümünün şahsınız tarafında imzalanmış olması gerekmektedir.

  • Öğrenciler için turistik vize başvurusunda gerekli evraklar
    Tam doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu (yolcu 18 yaşından küçük ise başvuru formunu anne ve baba imzalamalıdr.)

    Almanya Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe

    Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi

    18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Almanya' ya seyahat edebilmesi için muvafakatname

    Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.

    Toplu nüfus kayıt örneği aslı ( Turistik vize başvurularında mutlaka olmalıdır)

    Kimlik fotokopisi

    2 adet biometrik resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )

    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )

    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

    Anne veya Babanın geçerli yada eski Almanya vize si varsa fotokopileri
  • Emekliler için turistik vize başvurusunda gerekli evraklar
    Tam doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru fcormu

    Almanya Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe

    Emekli maaşı son 3 aylık güncel ve bakiyeli bankadan ıslak kaşeli ve imzalı dökümü
    Gayrimenkul tapu fotokopisi

    Şahsi banka hesaplarınızın son 3 aylık güncel ve bakiyeli bankadan ıslak kaşeli ve imzalı dökümü

    Kimlik fotokopisi

    Toplu nüfus kayıt örneği aslı ( Turistik vize başvurularında mutlaka olmalıdır)

    2 adet biometrik resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )

    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )

    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

  • Ev Hanımları için turistik vize başvurusunda gerekli evraklar
    Tam doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu

    Almanyakonsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe

    Gayrimenkul tapu aslı ve fotokopisi

    Yeni işlenmiş bakiyeli sayfaları bulunan banka hesap cüzdanı aslı ve fotokopisi

    Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir(Tüm şirket evrakları Ssk evrakları dahil şirket yetkilisi taraından kaşelenip imzalanmalıdır.)

    Toplu nüfus kayıt örneği aslı ( Turistik vize başvurularında mutlaka olmalıdır)

    Evlilik cüzdanı aslı ve fotokopisi

    Kimlik fotokopisi

    2 adet biometrik resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )

    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )

    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

    Eşinin geçerli yada eski Almanya vizesi varsa fotokopileri
  • Bordrolu Çalışanlar için turistik vize başvurusunda gerekli evraklar
    Tam doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu

    Şirketin antetli kağıdına imza yetkilisi tarafından kaşeli ve imzalı olarak, Almanya konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.

    Şirketin imza sirküleri

    Vergi levhasının fotokopisi

    Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi

    Ticari sicil gazetesi fotokopisi

    Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
    Ssk hizmet dökümü
    Son üç aylık bordro fotokopisi

    Otel ve uçak rezervasyonları

    Toplu nüfus kayıt örneği aslı (Turistik vize başvurularında mutlaka olmalıdır)

    şahsa ait banka hesapları son 3 aylık hareketleri bankadan ıslak kaşeli ve imzalı olmalı, bankanın imza sirküleri mutlaka sunulmalıdır. (Turistik seyahatlerde şahıs hesapları istenmektedir)

    Protokol yazısı (ilk defa vize alacak yolculardan mutlaka istenmektedir.)
    2 adet biometrik resim (Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış)

    Pasaport (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  • İşveren için turistik vize başvurusunda gerekli evraklar
    Tam doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu

    Şirketin antetli kağıdına imza yetkilisi tarafından kaşeli ve imzalı olarak, Almanya Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe

    Ticari sicil gazetesi fotokopisi

    2013 Vergi levhasının fotokopisi

    İmza sirküleri fotokopisi

    Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi ( İlk Schengen vize başvuruları için orijinali istenmektedir. )

    Otel ve uçak rezervasyonları

    Toplu nüfus kaydı aslı ( Turistik vize başvurularında mutlaka olmalıdır.)

    Şirket ve şahsınıza banka hesapları son 6 aylık hareketleri bankadan ıslak kaşeli ve imzalı olmalı, bankanın imza sirküleri mutlaka sunulmalıdır.

    Bağ-kur dökümü

    Protokol yazısı (ilk defa vize alacak yolculardan mutlaka istenmektedir.)

    2 adet biometrik resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )

    Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )

    Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

    Pasaport fotokopisi






Peşin Fiyata 6 Taksit
Peşin Fiyata 6 Taksit
Peşin Fiyata 5 Taksit
Peşin Fiyata 3 Taksit
Peşin Fiyata 3 Taksit
Peşin Fiyata 6 Taksit